• Home
 •  
 • Blog
 •  
 • Kunst4daagse Bronckhorst 2016

Van donderdag 5 mei t/m zondag 8 mei vond de Kunst4daagse Bronckhorst plaats. Diverse kunstenaars, galeries en ateliers zetten dan hun deuren wijd open voor iedereen die geInteresseerd is. Natuurlijk doe ik mee.

Ondanks de vele andere evenementen rond Hemelvaartdag en de Giro d'Italia die door Zelhem trok, kwamen bezoekers naar mijn atelier. Het schitterende weer omlijstte deze dagen met een gouden kransje.
Ik ontmoette oude vrienden en maakte nieuwe contacten met mensen in de buurt die verrassende aandachtsvelden en hobbies hadden. Velen maakten na afloop nog een wandeling door de tuin waarin de lente losbarstte, of streken neer op het terras. Daar verkocht Liesbeth zelfgemaakte glutenvrije courgettecake, en samen met de verkoop van diverse plantjes leverde het nog heel wat op voor het goede doel (Compassion).

Zonder mijn team dat mede zorg droeg voor catering en ontvangst zou het een stuk harder werken voor mij zijn geweest. Bovendien was het reuze gezellig; dank je wel!

 • Tot mijn verrassing staat mijn tekening in Contact.
 • Ik ben nummer 84 in het kunstboekje.
 • Die vind ik de mooiste.
 • Welke kaart?
 • Vijverdiertjes zoeken is veel interessanter.
 • Voor iedereen is de vijver een trekpleister.
 • Vriend Wim komt een kijkje nemen.
 • Kijken naar salamanders.
 • Uitblazen en bijpraten op het terras.
 • Liesbeth verkoopt glutenvrije courgettecake voor Compassion.
 • Mijn team!
 
Mady Nijenhuis
Volg mij ook online
     
 
Laatste blogposts
 • Tekenworkshop 2023-01-21 Theetuin Vierakker
  Tekenworkshop 2023-01-21 Theetuin Vierakker 30-01-2023 Een kennismaking met bister. Lees meer
 • Tekenworkshop bister in de Muzetuin
  Tekenworkshop bister in de Muzetuin 09-05-2022 Tekenen met pen en penseel Lees meer
 • Tekenworkshop bister in Theetuin Vierakker
  Tekenworkshop bister in Theetuin Vierakker 04-04-2022 Lees meer
 
Sitemap
 
Opdrachtgevers o.a.: