Lustrum Natuur Actief

Of ik mee wilde doen aan dit evenement? Ja natuurlijk! Een middag met allerlei leuke natuurzaken voor jong en oud, dat trekt me wel aan.

Vijf jaar geleden werd Natuur Actief opgericht door een groepje enthousiaste natuurgidsen van IVN Montferland en de Oude IJsselstreek. Zij organiseren afwisselende en boeiende avonden rondom het thema 'natuur'. Dit eerste lustrum werd op 13 april gevierd op het terrein van boerderij De Boldiek in Halle. Dat ligt midden in een schitterend natuurgebied, en daar was het programma van die middag ook op afgestemd.
Zo was er ook een boomkikkerwandeling. Ik was ontzettend jaloers om mijn buurman-medestandhouder, die zo lang een invaller voor zijn stand had en deelnam aan de boomkikkerwandeling. Ik had nog nooit een boomkikker gezien en wilde eigenlijk ook wel mee .... Toen liet hij me na afloop ook nog zijn pas gemaakte foto van een boomkikker zien!
De leuke bezoekers, vrienden en kennissen die langs mijn stand kwamen maakten echter veel goed. 
Bedankt, organisatoren van Natuur Actief!
Zie ook: www.detuinmuze.nl.

 • Bakstenen verhinderen dat een onverwachte rukwind mijn spullen mee voert.
 • Mijn buurman (rode trui) kwam terug met een foto van een boomkikker!
 • Oude ambachten herleven.
 • Het is niet altijd gemakkelijk om kinderen mee naar huis te krijgen.
 • Mijn vriendin komt ook buurten.
 • Mede-standhouder Moniek Vet-Anneveldt maakt o.a. lente-mood-borden met kinderen.
 
Mady Nijenhuis
Volg mij ook online
     
 
Laatste blogposts
 • Tekenworkshop 2023-01-21 Theetuin Vierakker
  Tekenworkshop 2023-01-21 Theetuin Vierakker 30-01-2023 Een kennismaking met bister. Lees meer
 • Tekenworkshop bister in de Muzetuin
  Tekenworkshop bister in de Muzetuin 09-05-2022 Tekenen met pen en penseel Lees meer
 • Tekenworkshop bister in Theetuin Vierakker
  Tekenworkshop bister in Theetuin Vierakker 04-04-2022 Lees meer
 
Sitemap
 
Opdrachtgevers o.a.: