Klussen en puzzelen

O wat gezellig, ik pak meteen een pen en duik in een puzzel. Dat was mijn eerste reactie toen ik het zomerpuzzelboek zag, waarvoor ik de tekeningen mocht leveren.

 

Jan Kranenbarg bedacht de bijzondere puzzels, die variëren van cryptogrammen tot raadsels, logipuzzels en sudoku's. Ik heb Jan ontmoet bij de voorbespreking van dit Zomerpuzzelboek. En ik was best een beetje jaloers op wat hij kon: al die hersenbrekers bedenken. Vooral zijn verhaaltjes met 'leugens' spraken me aan. Het eindproduct is een must om in je vakantietas te stoppen. Lekker knabbelen op je potlood terwijl je je hersens laat kraken en met je tenen in het zandstrand wroet. Met een zon die je bruint, het ritme van de golven en de zilte zeegeur om je heen.

Voor wie thuis blijft is het alternatief: pak het inspirerende boek, waarin Esther van Middendorp een heleboel favoriete artikelen heeft gebundeld. Allerlei projecten waar de creatieve doe-het-zelver zich in vast kan bijten. Overzichtelijk en met duidelijke werkbeschrijvingen. Vol bouwtekeningen die ik eerder had gemaakt voor publicaties voor Landleven. Ik ben helemaal enthousiast over de uitvoering van het boek: 'Aan de slag met Landleven'. Zo nostalgisch uitgevoerd, dat je de geur van hout en de schuur ruikt waarin je die producten gaat maken. En dan die uitklappagina's: handig!

 • Dit Zomerpuzzelboek hoort in je vakantietas.
 • Met deze puzzel kun je ook nog mooie prijzen winnen.
 • Nostalgische uitvoering: Aan de slag met Landleven.
 • Handig, met die uitklappagina.
 
Mady Nijenhuis
Volg mij ook online
     
 
Laatste blogposts
 • Tekenworkshop 2023-01-21 Theetuin Vierakker
  Tekenworkshop 2023-01-21 Theetuin Vierakker 30-01-2023 Een kennismaking met bister. Lees meer
 • Tekenworkshop bister in de Muzetuin
  Tekenworkshop bister in de Muzetuin 09-05-2022 Tekenen met pen en penseel Lees meer
 • Tekenworkshop bister in Theetuin Vierakker
  Tekenworkshop bister in Theetuin Vierakker 04-04-2022 Lees meer
 
Sitemap
 
Opdrachtgevers o.a.: