Prokkelen

"Mag ik op 5 juni bij je op bezoek komen met stagiares?" vroeg Anne-Marie mij. "Het is dan de Nationale Prokkelstagedag." Mijn interesse was meteen gewekt.

Anne-Marie legde me uit wat een Prokkel is: een prikkelende ontmoeting tussen mensen met en mensen zonder beperking. De Nationale Prokkelstagedag is een laagdrempelige manier voor ondernemers en mensen met een beperking of met afstand tot de arbeidsmarkt om kennis met elkaar te maken. De stagiaries komen met een begeleider.
Ik vond het een ontzettend sympatiek initiatief, en ja, natuurlijk zijn jullie welkom, zei ik tegen Anne-Marie, die ik kende van een eerdere fair. Zij is zelf heel actief met o.a. workshops 'Zendoodle tekenen' en 'Badbruistabletten maken'.
Dus mocht ik haar, Henny en de stagiaires Mijke en Frances op donderdag begroeten. Anne-Marie overhandigde me als eerste verrukkelijk gebak van Bakkerij 'Hengelo', voorzien van een Zendoodle-kaart met een lieve tekst. Wow!
Ik legde uit hoe de gang van zaken is als ik tekenopdrachten krijg voor een blad als Landleven, of voor andere producties. Mijke, Frances en Henny maken onder begeleiding van Anne-Marie ook prachtige tekeningen, zag ik op Anne-Marie's mobiel.
Het is gewoon heerlijk om zo'n spontaan en geïntereseerd publiek te hebben. Het bezoek duurde maar een uurtje, want de planning is strak.
Dames: veel inspiratie en succes toegewenst!

Meer weten?
Mail naar r.seubring2@kpnplanet.nl of zie www.prokkel.nl.

 • Uitleg.
 • Even snuffelen.
 • Deze wordt vereeuwigd.
 • Belangstelling voor de kaarten
 
Mady Nijenhuis
Volg mij ook online
     
 
Laatste blogposts
 • Tekenworkshop 2023-01-21 Theetuin Vierakker
  Tekenworkshop 2023-01-21 Theetuin Vierakker 30-01-2023 Een kennismaking met bister. Lees meer
 • Tekenworkshop bister in de Muzetuin
  Tekenworkshop bister in de Muzetuin 09-05-2022 Tekenen met pen en penseel Lees meer
 • Tekenworkshop bister in Theetuin Vierakker
  Tekenworkshop bister in Theetuin Vierakker 04-04-2022 Lees meer
 
Sitemap
 
Opdrachtgevers o.a.: