• Home
 •  
 • Blog
 •  
 • Landleven winterpuzzel 2017

Puzzelmaker Jan Kranenbarg maakte de winterpuzzel voor Landleven 2017-11. Ik mocht er de illustratie bij maken.

In de puzzel hadden diverse hokjes een kleur. Gelijke kleuren in de vakjes van de nog in te vullen woorden staan voor gelijke letters. Dat betekende voor mij: goed opletten en met het vingertje erbij de hokjes inkleuren.
Op de illustratie rond de puzzel kon ik me helemaal uitleven. Aan de hand van het moodboard dat ik als leidraad van redacteur Esther van Middendorp toegemaild kreeg, kon ik er mijn eigen invulling aan geven.
Ik liet me inspireren door de vogels die ik dagelijk in mijn tuin zie: bonte en groene spechten, goudvinken en boomklevers. De takken van de rode kornoelje en de bessen van de Gelderse roos en hulst kon ik gebruiken voor vrolijke rode accenten.
Beleef er ook plezier aan en maak die puzzel; wie weet wint u er een verwenarrangement mee!

 • Jan maakte de puzzel.
 • De boomklever is behoorlijk bazig op de voedertafel.
 • Deze gast komt graag naar de pindakaaspot.
 • De groene specht graast soms op mijn gazon.
 • Ik kon me uitleven op de kleuren en de vogels.
 • Niet alles wat je tekent past in de layout.
 • Zo komt het in het blad.
 • Doe mee en maak kans op een leuke prijs!
 
Mady Nijenhuis
Volg mij ook online
     
 
Laatste blogposts
 • Klussen en bouwen
  Klussen en bouwen 13-03-2020 Maak uw eigen verandalamp,oppottafel, bonenrek of wormentoren. Lees meer
 • Winterpuzzel 2019
  Winterpuzzel 2019 31-12-2019 Puzzel en kom in wintersfeer. Lees meer
 • Kruiwagen en appelpers
  Kruiwagen en appelpers 31-12-2019 Bouw uw eigen kruiwagen en appelpers Lees meer
 
Sitemap
 
Opdrachtgevers o.a.: