Oogst en Almanak 2015

De Landleven Almanak 2015 is nu verkrijgbaar. En ook Landleven Oogst: een handig bewaarboekje met tips en heerlijke recepten.

Mijn paddenstoelenillustraties mochten weer staan in de Landleven Almanak 2015. Ik vergaap me altijd aan de bizarre vormen van al die verschillende zwammen en ik teken ze soms gewoon voor mijn plezier. Overigens staat deze almanak weer bol van allerlei wetenswaardigheden over erf en natuur, en nog veel meer.

Ook een praktisch en inspirerende bewaarboekje is Landleven Oogst. Heerlijke recepten, tips en alles wat te maken heeft met wecken, drogen en inmaken vind je hierin. Het fruit dat je plukt verzamel je in het plukschort, waarvoor ik een werktekening heb gemaakt.

Beide boekjes zijn te bestellen via www.landleven.nl.

 • De aardappelbovist.
 • Wetenswaardigheden over paddenstoelen en nog veel meer.
 • Landleven Oogst voor iedereen die van wecken, drogen en inmaken houdt.
 • Werktekening voor plukschort.
 
Mady Nijenhuis
Volg mij ook online
     
 
Laatste blogposts
 • Winterpuzzel 2019
  Winterpuzzel 2019 31-12-2019 Puzzel en kom in wintersfeer. Lees meer
 • Kruiwagen en appelpers
  Kruiwagen en appelpers 31-12-2019 Bouw uw eigen kruiwagen en appelpers Lees meer
 • Warré bijenkast
  Warré bijenkast 01-09-2019 Relatief eenvoudig te maken bijenkast Lees meer
 
Sitemap
 
Opdrachtgevers o.a.: