Oogst en Almanak 2015

De Landleven Almanak 2015 is nu verkrijgbaar. En ook Landleven Oogst: een handig bewaarboekje met tips en heerlijke recepten.

Mijn paddenstoelenillustraties mochten weer staan in de Landleven Almanak 2015. Ik vergaap me altijd aan de bizarre vormen van al die verschillende zwammen en ik teken ze soms gewoon voor mijn plezier. Overigens staat deze almanak weer bol van allerlei wetenswaardigheden over erf en natuur, en nog veel meer.

Ook een praktisch en inspirerende bewaarboekje is Landleven Oogst. Heerlijke recepten, tips en alles wat te maken heeft met wecken, drogen en inmaken vind je hierin. Het fruit dat je plukt verzamel je in het plukschort, waarvoor ik een werktekening heb gemaakt.

Beide boekjes zijn te bestellen via www.landleven.nl.

 • De aardappelbovist.
 • Wetenswaardigheden over paddenstoelen en nog veel meer.
 • Landleven Oogst voor iedereen die van wecken, drogen en inmaken houdt.
 • Werktekening voor plukschort.
 
Mady Nijenhuis
Volg mij ook online
     
 
Laatste blogposts
 • Vuurpitdeksel
  Vuurpitdeksel 12-06-2020 Uit gebruikte materialen Lees meer
 • Haken
  Haken 13-05-2020 Gezellige kippenpannenlap Lees meer
 • Tuinslangopberger
  Tuinslangopberger 13-05-2020 Handig kastje voor uw opgerolde tuinslang. Lees meer
 
Sitemap
 
Opdrachtgevers o.a.: